Tyresövallen, uppvärmd
7 mars 2020
11:30

Referat: Tyresö FF - Västerhaninge IF

En första halvlek där Tyresö hade kunnat punktera matchen men försvaret jobbade bra och Oskar fick göra ett par svettiga räddningar. Vi var baktunga och försökte slå avgörande passningar direkt. I den 31:a lyckas vi spela oss ur pressen. Rasmus, för övrigt mycket bra i sin debut, ut till Benne, upp till Mohammed som trycker ner bollen i struten till vänster där Melle har löpt in, snett in bakåt till Kevin som möter på stenhårt in bakom en chanslös tyresökeeper. I det här läget inte särskilt rättvist men väldigt snyggt. 1-0 till VIF står sig halvleken ut.

Andra halvlek . Nu var rollerna ombytta det var VIF som dikterade spelet. 56:e Benne kommer runt på kanten slår in bollen och där kommer Hermon och stöter in 2-0. Nu var Tyresö mer eller mindre ett slaget lag. 62:a återigen Benne runt på kanten till Mohammed på bortre. Mohammed rakar in bollen som den målskytt han är 3-0. 74:e Max och Chia har lekstuga i Tyresös straffområde. Till slut Chia till Max och 4-0. Tyresö får en reducering och snyggar till siffrorna i slutet av matchen.